کیلس استارتر یکی از بهترین تکنولوژی‌های است که در دو دهه اخیر در خودروها استفاده شده است و به نوعی فراگیر شده است. این سیستم در اواسط دهه 90 میلادی توسط شرکت مرسدس‌بنز معرفی شد.

در زمان ورود این سیستم ابتدا خودروهای لوکس از این آپشن بهرمند می‌شدند. اما حالا می‌توان گفت در بسیاری از خودروهای معمولی که دارای آپشن‌های ساده‌ای هستند نیز می‌توان شاهد استفاده از چنین آپشنی بود. این سیستم پیشرفته به کمک یک کلید یا کارت هوشمند عمل می‌کند. راننده فقط باید سوییچ را در دست جیب یا کیف خود به همراه داشته باشد. با نزدیک شدن به خودرو (یک متری) قفل درب‌ها باز می‌شود و تنها شما باید دستگیره درب را بکشید. همچنین برای آنکه بخواهید خودرو را قفل کنید نیازی نیست که دکمه قفل روی ریموت را فشار دهید. تنها کافی است دستگیره درب خودرو را لمس کنید. حتی با دور شدن از خودرو درب‌ها به صورت خودکار قفل می‌شود.

مفهوم کیلس چیست؟

کیلس یا کی لس از واژه keyless اقتباس گردیده که key به مفهوم کلید و less پسوند نفی می باشد ، یعنی سیستم فاقد کلید،در واقع این سیستم هوشمندی می باشد (smart) که شناسایی ریموت خودرو از طریق امواج وایرلس صورت می گیرد و مانند سیستمهای قدیم نیاز به وارد کردن سوئیچ داخل سوئیچ استارت نمی باشد

این سیستم برای بار اول توسط کمپانی معتبر زیمنس در سال 1995 میلادی تولید و بر روی خودروی بنز کلاس s نصب و مورد استفاده گردید

با قرار دادن ریموت کیلس داخل جیب و نزدیک شدن به خودرو سیستم به صورت اتوماتیک ریموت را شناسایی کرده و با کشیدن دستگیره قفل مرکزی عمل و درب ها باز می شوند ، پس از وارد شدن به داخل خودرو و با فشار دادن پدال ترمز و دکمه استارت خودرو روشن می شود

پس از خاموش کردن خودرو و خارج شدن از ماشین با فشار دادن دکمه روی دستگیره و در بعضی خودروها مثل بی ام و با لمس کردن قسمتی که سنسور تعبیه شده درب ماشین قفل و بسته می شود

به این گونه ریموت ها کیلس گو (keyless go) نیز می گویند
سیستم کیلس استارتر اکنون مدت‌ها است که در خودروهای خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرد و روز به روز شاهد گسترده‌تر شدن میزان کارایی و پیشرفت تکنولوژی به کار رفته در طراحی آن هستیم. اما در حال حاضر این سیستم در ایران بیش از آن که یک قابلیت کاربردی تلقی شود، به عنوان یک قابلیت لوکس محسوب می‌شود و تنها در خودروهای وارداتی شاهد وجود آن هستیم. با این حال استفاده از سیستم کیلس استارتر به عنوان یک آپشن جانبی هم اکنون در حال گسترش میان دارندگان خودرو است و به طور کل این سیستم به عنوان جایگزینی برای گیرهای قدیمی شناخته می‌شود.
در حالت کلی می‌توان گفت که سیستم کیلس استارتر علاوه بر دگرگون کردن نحوه فعال‌سازی یا غیر فعال‌سازی گیر خودرو، چگونگی روشن کردن موتور آن را نیز تغییر می‌دهد. به گونه‌ای که با استفاده از این سیستم جدید، شما به عنوان صاحب خودرو از کلید اتومبیل خود همچون گذشته استفاده نخواهید کرد و نقش کلید خودرو بسیار کم رنگ و حتی کاملا بی رنگ جلوه می‌کند.

در سیستم کیلس استارتر هیچ نیازی به آن نیست که برای باز کردن درهای خودرو اقدام به فشردن دکمه‌ای خاص روی ریموت نمایید و این عمل به شکل خودکار از طریق لمس دستگیره‌ی در یا نزدیک شدن شما به محدود‌ه‌ی مجاز تعریف شده امکان پذیر خواهد بود. به بیان ساده‌تر در صورت بهره‌مندی خودرویتان از سیستم کیلس استارتر شما تنها کافی است ریموت خودرو را در دست داشته باشید یا آن را درون جیب و کیف خود قرار دهید. در این صورت با نزدیک شدن به خودرو (به عنوان مثال با قرار گرفتن در فاصله‌ی یک متری آن) درهای اتومبیل به شکل خودکار باز می‌شود.

این امر از طریق ارسال امواج رادیویی توسط ریموت خودرو به سنسور ایموبیلایزر یا گیر آن صورت می‌گیرد و در صورت شناسایی شدن این امواج توسط سنسور مذکور شما می‌توانید بدون مواجه شدن با مشکل خاص و بدون نیاز به انجام کار ویژه‌ای در اتومبیل را گشوده و سوار بر آن شوید. نظیر چنین فرآیندی در هنگام روشن کردن موتور خودرو نیز تکرار می‌شود. به این ترتیب که شما تنها با در اختیار داشتن ریموت و فشردن دکمه‌ی استارت خودرو می‌توانید اقدام به روشن نمودن موتور و راه انداختن آن کنید. در واقع به مدد بهره‌گیری خودرو از سیستم کیلس استارتر دیگر هیچ نیازی به آن نیست که طبق روش قدیمی کلید خودرو را در جایگاه مربوطه قرار دهید و اقدام به روشن نمودن موتور آن کنید. بلکه این فرآیند از طریق همراه داشتن ریموت کنترل و فشردن دکمه‌ی استارت خودرو انجام می‌شود.
همان گونه که به آن اشاره شد، سیستم کیلس استارتر روز به روز در حال پیشرفت است و به تدریج شاهد اضافه شدن قابلیت‌های تازه‌ای به زیر و بم آن هستیم. به عنوان مثال هم‌ اکنون کارایی این سیستم تنها به باز کردن درهای خودرو و روشن کردن موتور آن بدون استفاده از کلید محدود نمی‌شود و موارد دیگری نظیر امکان روشن کردن موتور خودرو از فاصله‌ی دور را نیز شامل می‌شود.

به عنوان مثال اگر در یک صبح سرد زمستانی عزم بیرون رفتن از خانه و عزیمت به محل کار خود را نمایید و در عین حال طاقت نشستن در کابین سرد خودرو و انتظار برای گرم شدن فضای درون کابین توسط بخاری را نداشته باشید، می‌توانید در فاصله‌ی آماده شدن برای حرکت به سمت پارکینگ، اقدام به روشن کردن موتور خودرو و گرم کردن فضای داخل آن نمایید.

در این میان امکان گشودن در صندوق عقب به شکل کاملا خودکار، بدون استفاده از کلید و تنها با نزدیک شدن به خودرو نیز از دیگر قابلیت‌هایی است که برخی از خودروهای مجهز به این سیستم از وجود آن بهره می‌برند.

سوای مواردی که به آن اشاره شد، بسیاری از ریموت‌های جدید مبتنی بر سیستم کیلس استارتر قابلیت تطبیق‌پذیری کاملی با نمونه‌های موجود از بهترین ردیاب خودرو دارند. به این ترتیب توسط استفاده از قابلیت مذکور شما حتی می‌توانید از طریق اینترنت و از فواصل بسیار دور هم اقدام به روشن یا خاموش کردن موتور خودروی خود نمایید
سیستم چراغ راهنما در کی لس استارت (Keyless Start)
درکنار این سیستم سیستم چراغ راهنمای دستگیره نیز در خودروها بکار رفته است. این سیستم در حین نزدیک شدن به خودرو و فعال شدن سیستم کی لس برای سهولت در مشخص شدن دستگیره در بخشی از آن را با چراغ روشن می‌کند. این چراغ در زیر دستگیره درب تعبیه شده است

در مدل‌های لوکس از و پیشرفته تر، با نزدیک شدن به خودرو، قفل درها و آینه بغل‌ها برای شما باز می‌شود و در صورت تنظیم کردن شیشه‌های خودرو و سانروف هم پیش از رسیدن به خودرو برای شما باز می‌شود. این سیستم Keyless Entry نام دارد.

در انواع پیشرفته از سیستم‌های کیلس، مهم نیست که خودرو یا شما چقدر فاصله دارد. می‌توانید در دفتر محل کار خود نشسته باشید و درهای خودرو خودتان را که در پارکینگ یا خیابان قرار دارد باز کنید.

البته یکی از معایب این سیستم الکترونیکی بودن آن است و به این معنا است که این سیستم‌ها قابلیت هک شدن دارند. در صورتی که های خودرو سیگنال ریموت کیلس شما را پیدا کنند قادر خواهند بود که درهای خودرو شما را مثل آب خوردن باز کنند و خودرو را استارت بزنند.
ا وجود مزیت ها و راحتی کار با سیستم کی لس استارتر معایب آن باعث شده که افراد محتاط به روش سنتی روشن کردن و قفل کردن خودرو بسنده کنند. معایب اصلی این سیستم به ترتیب زیر هستندکه در ادامه مطلب میخوانید:

 

ساخت ریموت ماشین خودرو ,سیستم ,شدن ,کیلس ,ریموت ,روشن ,این سیستم ,کیلس استارتر ,سیستم کیلس ,نزدیک شدن ,شدن به ,کردن موتور خودرو ,روشن نمودن موتور ,دکمه‌ی استارت خودرو ,فشردن دکمه‌ی استارتمنبع

ایمبولایزر چیست؟

چگونه ریموت یدک برای خودرو تهیه کنیم؟

مزایا و معایب کیلس استارتر

ساخت ریموت بنز

پورشه و آپشن های آن

انجین استارت

تعمیر سوئیچ و تعمیر ریموت خودرو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بهترین مرکز تعمیر ریموت کنترل جرثقیل تفریحات سالم همه غم ها رفت آنلاین roliksadid siscocity فروشگاه هیبانا اینجا همه چی هست hit class Juliana7qolzo home